25 Januari 2022 is door SmartwayZ.NL uitgeroepen tot Dag van de Slimme Logistiek! Dat is niet voor niets natuurlijk. 'Zonder transport staat alles stil' is een bekende slogan. Slimme logistieke toepassingen zorgen er echter voor dat vervoerders efficiënt, duurzaam en veilig kunnen rijden. Dat is niet alleen interessant voor logistieke ondernemers, maar net zo belangrijk voor overheden.

Gezien de huidige omstandigheden voelt het voor ons niet goed om in januari een fysieke Dag van de Slimme Logistiek te houden. Daarom verplaatsen we het evenement naar het voorjaar. Op dinsdag 15 maart hopen we u alsnog live te ontmoeten. Noteer die datum dus alvast in uw agenda!


In Zuid-Nederland benutten we samen de (data)kansen

Uiteraard laten we 25 januari als Dag van de Slimme Logistiek niet zomaar voorbij gaan: we ontmoeten u deze dag graag online. Tijdens deze bijeenkomst delen we met u de kansen op het gebied van slimme logistieke (data)toepassingen in Zuid-Nederland. En we bieden een doorkijkje naar 2022. Een mooi opwarmertje voor het evenement in maart!

Dag van de Slimme Logistiek

Dinsdag 25 januari 2022
16.00 uur
Online

 
Data: de brandstof van morgen

Publieke en private partijen verzamelen en delen logistieke- en mobiliteitsdata. Die data is onmisbaar om het mobiliteitssysteem efficiënter te maken. Dit betekent dat verladers, vervoerders, wegbeheerders, infrastructuur en voertuigen continu met elkaar verbonden zijn en informatie uitwisselen; in-truck, via wegkantborden en planningsinformatie. Niet alleen op de verbindingsroutes, maar ook in de stad benutten we die kansen.
  

"De Dag van de Slimme Logistiek laat zien en ervaren hoe je met data een mobiliteitssysteem realiseert waarbinnen vervoerders efficiënter, zuiniger en veiliger kunnen rijden."

Theo Stevens, Teamleider Smart Logistics, SmartwayZ.NL
  

Voor bedrijfsleven en overheid

Oplossingen voor de logistieke sector zijn pas zinvol als verladers en transporteurs ze landelijk kunnen gebruiken. Daarom nodigen we logistieke ondernemers en overheden uit voor de online Dag van de Slimme Logistiek. Door deze werelden samen te brengen, krijgen we ontwikkelde diensten landelijk beschikbaar en, andersom, kunnen we elders ontwikkelde diensten snel aanbieden in Zuid-Nederland.  

  

Illustratie web van icoontjes op kaart Zuid-Nederland


Benieuwd welke slimme logistieke (data) toepassingen al beschikbaar zijn en wat de voordelen voor úw organisatie zijn? Bekijk de website van Smart Logistics.

Slimme Logistieke Toepassingen Op Een Rij

Aanmelden

We vragen u om zich aan te melden voor de online bijeenkomst op 25 januari, maar dit is niet verplicht. Als u zich aanmeldt, ontvangt u per mail het programma en de link om de bijeenkomst te starten. In januari komt de link ook op deze website.
 
Het is gratis om de online Dag van de Slimme Logistiek te volgen.  

Op de hoogte blijven?

Deze website is up-to-date. Zet de website dus in uw favorieten om op de hoogte te blijven. Natuurlijk delen we ook alle updates over de Dag van de Slimme Logistiek via LinkedIn en Twitter met #dagvandeslimmelogistiek.

Hebt u vragen of wilt u met ons samenwerken? Mail dan naar smartlogistics@smartwayz.nl.