25 Januari 2022 is door SmartwayZ.NL uitgeroepen tot Dag van de Slimme Logistiek! Dat is niet voor niets natuurlijk. 'Zonder transport staat alles stil' is een bekende slogan. Slimme logistieke toepassingen zorgen er echter voor dat vervoerders efficiënt, duurzaam en veilig kunnen rijden. Dat is niet alleen interessant voor logistieke ondernemers, maar net zo belangrijk voor overheden.

25 Januari: Online meet-up 'Dag van de Slimme Logistiek'

Op 25 januari, de Dag van de Slimme Logistiek, trappen wij graag met u het nieuwe jaar af met een online bijeenkomst. Van 16.00 tot 17.00 uur nemen we u mee in de wereld van slimme logistiek: waar werken we aan, wat gaan we in 2022 verder uitrollen en bovenal: hoe plukt ú de vruchten van deze slimme logistieke (data)toepassingen?

Talkshow host Isabelle Prohn neemt u mee langs diverse logistieke (data)toepassingen: van Connected Transport Corridors tot het praktische BestelBeter. En wellicht hebben we nog een nieuwtje... Zorg dus dat u erbij bent!  

Bekijk hieronder de live stream (Vimeo)  

Online meet-up
'Dag van de Slimme Logistiek'

Dinsdag 25 januari 2022
16.00 - 17.00 uur

 

   
15 Maart: Dag van de Slimme Logistiek *LIVE*

Het online moment op 25 januari is een mooi opwarmertje voor ons live evenement op 15 maart 2022 in Veghel (Noordkade). Dan kunt u niet alleen nóg meer inspiratie en informatie over slimme logistieke (data)toepassingen opdoen, maar ook aanhaken bij lopende initiatieven. Graag gaan we dan persoonlijk met u in gesprek. Dus houd deze webpagina in de gaten.

Aanmelden

We vragen u om zich aan te melden voor de online bijeenkomst op 25 januari, maar dit is niet verplicht. Als u zich aanmeldt, ontvangt u een vergaderverzoek met de link om de bijeenkomst te starten. U kunt de bijeenkomst ook volgen via de live stream op deze pagina. 
   
Vanaf 25 januari 16.00 uur kunt u zich aanmelden voor het evenement op 15 maart.

Op de hoogte blijven?

Deze website is up-to-date. Zet de website dus in uw favorieten om op de hoogte te blijven. Natuurlijk delen we ook alle updates over de Dag van de Slimme Logistiek via LinkedIn en Twitter met #dagvandeslimmelogistiek.

Hebt u vragen of wilt u met ons samenwerken? Mail dan naar smartlogistics@smartwayz.nl.
Slimme Logistieke Toepassingen Op Een Rij

 
Data: de brandstof van morgen

Publieke en private partijen verzamelen en delen logistieke- en mobiliteitsdata. Die data is onmisbaar om het mobiliteitssysteem efficiënter te maken. Dit betekent dat verladers, vervoerders, wegbeheerders, infrastructuur en voertuigen continu met elkaar verbonden zijn en informatie uitwisselen; in-truck, via wegkantborden en planningsinformatie. Niet alleen op de verbindingsroutes, maar ook in de stad benutten we die kansen.
  

"De Dag van de Slimme Logistiek laat zien en ervaren hoe je met data een mobiliteitssysteem realiseert waarbinnen vervoerders efficiënter, zuiniger en veiliger kunnen rijden."

Theo Stevens, Teamleider Smart Logistics, SmartwayZ.NL
  

Voor bedrijfsleven en overheid

Oplossingen voor de logistieke sector zijn pas zinvol als verladers en transporteurs ze landelijk kunnen gebruiken. Daarom nodigen we logistieke ondernemers en overheden uit voor de online Dag van de Slimme Logistiek. Door deze werelden samen te brengen, krijgen we ontwikkelde diensten landelijk beschikbaar en, andersom, kunnen we elders ontwikkelde diensten snel aanbieden in Zuid-Nederland.  

  

Illustratie web van icoontjes op kaart Zuid-Nederland


Benieuwd welke slimme logistieke (data) toepassingen al beschikbaar zijn en wat de voordelen voor úw organisatie zijn? Bekijk de website van Smart Logistics.