'Zonder transport staat alles stil' is een bekende slogan. Slimme logistieke (data)toepassingen zorgen er echter voor dat vervoerders ook efficiënt, duurzaam én veilig kunnen rijden. Dat is niet alleen interessant voor logistieke ondernemers, maar net zo belangrijk voor overheden. Tijdens de Dag van de Slimme Logistiek op 15 maart 2022 brachten we deze werelden samen.

  

Terugblik Dag van de Slimme Logistiek

Dankzij alle sprekers, deelnemers, Cultuur Haven Veghel en veel helpende handjes kijken we terug op een zeer geslaagde Dag van de Slimme Logistiek op 15 maart jl. Een dag vol informatie, inspiratie en waardevolle ontmoetingen! De compilatie bevat treffende reacties: 'er is al zoveel informatie beschikbaar', 'data delen is wél leuk', 'het kan efficiënter, schoner en slimmer' en 'we moeten samen aan de slag'.

Kijk de presentaties terug

Wilt u meer weten over (een van) de besproken thema's? Klik op onderstaande button voor alle thema's, sprekers en presentaties.

 
Meer slimme logistieke toepassingen

Benieuwd welke slimme logistieke (data) toepassingen nog meer beschikbaar zijn en wat de voordelen voor úw organisatie zijn? Bekijk de website van Smart Logistics.

 
Contact

Hebt u vragen of wilt u aanhaken bij een van de toepassingen? Wij horen het graag via smartlogistics@smartwayz.nl.

 
Data: de brandstof van morgen

Publieke en private partijen verzamelen en delen logistieke- en mobiliteitsdata. Die data is onmisbaar om het mobiliteitssysteem efficiënter te maken. Dit betekent dat verladers, vervoerders, wegbeheerders, infrastructuur en voertuigen continu met elkaar verbonden zijn en informatie uitwisselen; in-truck, via wegkantborden en planningsinformatie. Niet alleen op de verbindingsroutes, maar ook in de stad benutten we die kansen.

 
Slim samenwerken

Oplossingen voor de logistieke sector zijn pas zinvol als verladers en transporteurs ze landelijk kunnen gebruiken. Door deze werelden samen te brengen, krijgen we ontwikkelde diensten landelijk beschikbaar en, andersom, kunnen we elders ontwikkelde diensten snel aanbieden in Zuid-Nederland.

Op de hoogte blijven?

Alle updates over de Dag van de Slimme Logistiek plaatsen we op deze site en delen we via LinkedIn en Twitter met #dagvandeslimmelogistiek.

Nieuwsbrief Smart Logistics

Wilt u de nieuwsbrief van Smart Logistics ontvangen? Mail dan uw contactgegevens naar smartlogistics@smartwayz.nl.

Contact

Hebt u een vraag aan een van onze projectleiders of wilt u met ons samenwerken? Mail dan naar smartlogistics@smartwayz.nl.

Plenaire Sessie Dag Van De Slimme Logistiek Ptonjes
Deelnemers Tijdens Presentatie Dag Van De Slimme Logistiek P Tonjes
Foto van kaart over Ivri's op de Dag Van De Slimme Logistiek. Foto gemaakt door P Tonjes
Foto van Presentatie door Suzanne Van Lieshout op de Dag Van De Slimme Logistiek. Foto van P Tonjes
Deelnemers In Gesprek Dag Van De Slimme Logistiek P Tonjes
Foto van het Kennisplein op Dag Van De Slimme Logistiek. Foto van P Tonjes