Brabant en Limburg bereikbaar

Zuid-Nederland is slim en innovatief. Onze regio trekt steeds meer mensen en bedrijven aan. De druk op het mobiliteitssysteem neemt hierdoor fors toe. Het is tijd voor actie. Samen houden we Zuid-Nederland bereikbaar! Op de eerste plaats met slimme mobiliteitsoplossingen en waar nodig pakken we de infrastructuur aan. We onderzoeken, faciliteren, innoveren en implementeren. Daarbij denken we altijd aan u. Of u nou woont in Zuid-Nederland, er regelmatig reist, logistieke diensten verleent of onderneemt: u wilt zo fijn, veilig en duurzaam mogelijk van A naar B. Dat is waar wij voor gaan!

Innovatieve bedrijven opgelet!

U kunt zich nu aanmelden voor MobilitymoveZ.NL

Uw innovatieve mobiliteitsoplossing testen en ontwikkelen in een échte omgeving, met échte gebruikers? Dat kan! Wij stellen verkeerslichten, verkeersdata, tijd en geld beschikbaar.

Meer info

Actueel

Op de agenda

8 oktober - Future Urban Mobility 2020

Mobiliteit en verstedelijking gaan hand in hand. Voor welke uitdagingen staan we? Hoe implementeren we nieuwe mobiliteitsconcepten? Zetten we in op autovrije wijken? Hoe houden we de steden bereikbaar? U hoort het op Future Urban Mobility 2020. Tamara Goldsteen, Senior Project Manager Smart en Green Mobility, Gemeente Helmond deelt haar ervaringen en visie.
Bekijk het programma

26 t/m 31 oktober - Data Week Den Bosch

Tijdens de Data Week (26 t/m 31 oktober) komen maatschappelijke uitdagingen aan de orde waarin data een belangrijke rol spelen. Joost de Kruijf (LCB) en Janneke Nijsing (SmartwayZ.NL) houden samen een Data Talk over data-toepassingen in de logistiek, zoals Transport Radar (Route42) en Atlas Leefbare Stad (LCB).
Den Bosch Data Week

19 november - Save the date: Let's Go Event Mobility Lab

Iedere editie van Mobility Lab wordt afgesloten met een evenement: het Let's Go Event. Zo ook dit jaar, maar nu digitaal. Startups van dit jaar komen vertellen over hun pilots, oud-deelnemers over de laatste ontwikkelingen. Kortom: een evenement vol met mobiliteitsnieuws! Noteer 19 november 2020 alvast in de agenda. Wilt u het zeker niet missen? Stuur een berichtje naar info@mobilitylab.nl.
Meer over Mobility Lab