We willen Zuid-Nederland bereikbaar houden. En dat op een veilige, duurzame en betaalbare manier. SmartwayZ.NL werkt aan slimme mobiliteitsoplossingen die uw dagelijkse reis aangenamer maken. Oplossingen die u daadwerkelijk kunt gebruiken op de weg. Maar u moet ze ook wíllen gebruiken. Sluit aan bij het reizigerspanel en laat weten wat werkt voor u!

Wat houdt het reizigerspanel in?

Ongeveer eens per maand ontvangt u een vragenlijst van ons. Met vragen over uw reisgedrag, vervoersmiddelen, ergernissen onderweg en welke oplossingen u helpen om slimmer te reizen. En soms nodigen we panelleden uit om iets nieuws te proberen: zoals een deelscooter of een elektrische auto! Doet u mee aan een onderzoek? Dan laten we daarna ook zien wat we met uw input doen.

Hebt u collega’s, vrienden of familie die ook graag hun mening delen over mobiliteit? Nodig ze uit om aan het reizigerspanel deel te nemen!

 

Kies het vervoermiddel waarmee u uzelf het meest verplaatst:
We vragen u naar uw postcodes zodat we u kunnen benaderen over projecten binnen uw woon-werk route. Dat scheelt u weer wat e-mails.

SmartwayZ.NL respecteert uw privacy volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 

Voorwaarden

Uw deelname is geheel vrijblijvend. U bepaalt per keer of u aan het onderzoek meedoet of niet. Afmelden kan in elk bericht dat u van ons ontvangt. Minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar. Omdat we gebruikmaken van persoonlijke informatie, werken we volledig volgens de AVG-wetgeving. Lees de privacyverklaring.