Publicatiedatum: 11-04-2024
Ontdek de toekomst van mobiliteit. Hoe staan we ervoor en waar liggen kansen in de Brainportregio en daarbuiten? Wil jij meer grip op de mobiliteitstransitie? Heeft ons mobiliteitsbeleid het gewenste effect op mobiliteitsgedrag? Brainport Bereikbaar, Breda University of Applied Sciences, Technische Universiteit Eindhoven en SmartwayZ.NL organiseren op donderdag 25 april in Eindhoven de Seminar Kennislab Mobiliteitstransitie.

Kennislab Mobiliteitstransitie

We laten de laatste trend zien ten aanzien van multimodaliteit, duurzaamheid en de impact van de e-bike. Schrijf je in voor het Seminar Kennislab Mobiliteitstransitie! Ook geïnteresseerden uit andere regio’s zijn van harte welkom!

Ons streven naar duurzame mobiliteit is al bijna zo oud als de weg naar Rome. Centraal staan thema’s als verduurzaming, elektrificatie en het behouden van een leefbare omgeving, veiligheid en bereikbaarheid.

Hoe gemeenten dit aanpakken, verschilt sterk. De onderzoekers van TU/e en BUas laten zien waar de verschillen zitten. Vervolgens gaan we samen in discussie over de toekomst. Het doel: de mobiliteitstransitie in Zuid-Nederland versnellen.

 

Programma

14.30 uur: Ontvangst met koffie en thee
15.00 uur: Introductie en presentaties BUas en TU/e
15.30 uur: Workshops over de mobiliteitstransitie in stedelijk en landelijk gebied
16.30 uur: Slotopmerkingen
17.00 uur: Borrel en netwerken

 

Datum: donderdag 25 april

SX Legends Lab
Torenallee 3, SX Sport Marketing Media
5617 BA Eindhoven

 

Aanmelden

Schrijf je in voor het Seminar Kennislab Mobiliteitstransitie!