Publicatiedatum: 25-04-2024
Op 1 april is Andreas gestart als netwerkmanager bij SmartwayZ.NL

Andreas Welz

Andreas werkte hiervoor bij Achmea, in de laatste anderhalf jaar als programmamanager innovatie in Zwitserland. "In mijn functie als programmamanager innovatie was ik verantwoordelijk voor het Eurapco Lab (het innovatie lab van acht internationale verzekeraars), het ontwikkelen van strategie├źn op het gebied van innovatie en het beheren van alle projecten tussen de partners. Een boeiende en uitdagende rol, zoals je je kunt voorstellen, mede door het managen van de belangen van acht verzekeraars verspreid over heel Europa. Eenmaal terug in Nederland ben ik op zoek gegaan naar een mooie rol, zowel intern bij Achmea als extern. Na een aantal boeiende gesprekken heb ik besloten aan de slag te gaan als netwerkmanager bij SmartwayZ.NL."

"Ik kijk er enorm naar uit om er samen met jullie een succes van te maken en bij te dragen aan de mobiliteitstransitie in Zuid-Nederland!"

 

Andreas neemt het stokje over van Geert Mennen

Geert, werkzaam voor de provincie Noord-Brabant, vervulde sinds 23 juli 2023 tijdelijk de rol van programmamanager bij SmartwayZ.NL. In 2023 liep het uitvoeringsplan 2020-2023 af en heeft Geert samen met het SmartwayZ.NL-team een nieuwe koers uitgezet voor de komende vier jaar. De focus verschuift daarbij van grote infrastructuurprojecten naar een brede welvaartsbenadering en herhaalbaarheid en schaalbaarheid.

Hartelijk dank Geert, voor je enthousiasme en inzet voor SmartwayZ.NL!