Publicatiedatum: 08-02-2024
Het project Slim Sturen Logistiek van SmartwayZ.NL onderzoekt hoe vrachtwagenchauffeurs routes bepalen en reageren op informatie vanuit navigatieapps. Via een LinkedIn campagne vragen we input van vrachtwagenchauffeurs.

LinkedIn campagne

Ben je vrachtwagenchauffeur en rijd je wel eens op navigatie?
Doe dan mee aan ons onderzoek en maak kans op een bol.com kadobon van €50.
Meedoen kost je ongeveer 5 minuten.

Slim Sturen Logistiek

SmartwayZ.NL onderzoekt met het project Slim Sturen Logistiek hoe de informatie vanuit het navigatiesysteem beter kan aansluiten op de praktijk. We hebben adviesbureau Wavy gevraagd om te onderzoeken hoe vrachtwagenchauffeurs routes bepalen en reageren op informatie vanuit navigatiesystemen. Om ervoor te zorgen dat de informatie die jij als chauffeur aangeboden krijgt goed aansluit op de praktijk, vragen we je om input via deze vragenlijst.

Het project Slim Sturen Logistiek is een vervolg op het project Slim Sturen dat eind 2022 is afgerond. Daarin zochten we met wegbeheerders en serviceproviders naar manieren om het verkeer beter en veiliger te laten doorstromen.

Meer informatie

Betere kwaliteit van navigatiediensten dankzij project Slim Sturen


SmartwayZ.NL werkt aan een slim, veilig en duurzaam mobiliteitssysteem in Zuid-Nederland. Samen met meer dan 200 partners, waaronder het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Rijkswaterstaat, de provincies Noord-Brabant en Limburg, diverse gemeenten, bedrijven en kennisinstellingen.