Publicatiedatum: 02-06-2022
Kruispunt Brabant brengt inspiratie in de regio! Dit is het moment voor organisaties om door te pakken op de lessen die we tijdens corona geleerd hebben en te werken aan structurele gedragsverandering. Werkend Brabant gaat opnieuw aan de slag met het thema mobiliteit en bereikbaarheid tijdens vier inspirerende sessies in de verschillende Brabantse regio’s. We komen bij je langs met thema’s die in jouw regio spelen.
Banner van Ontbijtsessie van Kruispunt Brabant op 6 juli

Op woensdag 6 juli landt de Kruispunt Brabant karavaan als eerste in de regio Brabant Noordoost. Werkgevers zijn van harte welkom op de ontbijtsessie van 08.00-10.15u bij Agri&Food Plaza in Den Bosch. Onder leiding van Tom Jessen gaan Bart Zegers (Wiltec), Jan Kaspers (bedrijventerrein Vorstengrafdonk Oss), Niels Bek (WeareNew) en Jos Hollestelle (mobiliteitsexpert) in op aantrekkelijk werkgeverschap met behulp van mobiliteit én geven zij concrete handvatten om dit te realiseren.

Lees hier meer over het programma en meld je aan.