Publicatiedatum: 01-12-2022
In de zoektocht naar medewerkers speelt de bereikbaarheid van je bedrijf een steeds belangrijkere rol. Zit jouw bedrijf bijvoorbeeld op een bedrijventerrein dat niet of moeilijk te bereiken is met het openbaar vervoer? Dan is jouw vacature of stageplaats voor de jongere generatie Z per definitie veel minder interessant dan die van jouw concurrent met wél een goede aansluiting op het ov-netwerk of met andere slimme mobiliteitsoplossingen.
Banner Van Kruispunt Brabant 19 Januari

Welke stappen kun je als werkgever dan zetten om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf snel én duurzaam te bereiken is? Kan de overheid jou daarbij helpen, en hoe dan? Samen met experts en ervaringsdeskundigen helpen we jou met het vinden van een antwoord op deze vragen tijdens deze regionale editie van Kruispunt Brabant. Deze keer zijn we op donderdag 19 januari van 15.00 tot 17.30 te gast bij vanHaren in Waalwijk, in de regio Hart van Brabant.

 

Programma

15.00 – 15.30 uur: Ontvangst bij vanHaren in Waalwijk

15.30 – 16.30 uur: Talkshow onder leiding van Tom Jessen, bekend als presentator van BNR Nieuwsradio en RTL Z, met als gasten: wethouder Bas van der Pol, Gen Z-expert Martijn van Rossum (The New Crew) en directeur Han Sterk (vanHaren)

16.30 – 17.00 uur: Twee verdiepende workshops (je kunt aan één workshop deelnemen)

17.00 – 18.00 uur: Afsluiting en netwerkborrel

Meer informatie over het programma, aanmelden en terugblik vorige bijeenkomsten? Ga naar www.kruispuntbrabant.nl