Publicatiedatum: 16-10-2022
‘We wachten even op de vele deelnemers die nog in de file staan,’ zegt presentator Tom Jessen bij de start van Kruispunt Brabant. Hij onderstreept daarmee onbedoeld de urgentie van het thema van de editie op 5 oktober: Hoe blijf je bereikbaar voor je medewerkers? En welke nieuwe mobiliteitsoplossingen gebruik je daarvoor?
Afbeedling van Talkshow Kruispunt Brabant met publiek

Gelukkig stromen even later de bezoekers toch binnen bij de Eindhovense Brainport Industries Campus (BIC). Op tijd om de ‘silver bullets’ van mobiliteitslector Frans Tillema op te vangen en Ruud Jansen’s oproep te overdenken. Hij wil graag samen de dichtgeslibde ‘last mile’ rond zijn internationale school vlot trekken. Nadat Itility vertelt hoe hun MaaS-pilot verliep, schoven de deelnemers aan bij de diverse tafels om samen de mogelijkheden te verkennen van de BusinessLine, de gratis e-bike probeerpool in de Brainportregio en de nieuwe carpoolapp Nabogo.

 

Lees hier de rest van het verslag.  Wil je de hele De hele talkshow terugkijken? Dat kan hier.

 

Volgende editie

In januari 2023 is er weer een nieuwe editie van Kruispunt Brabant. Dit keer in Tilburg. Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie.