Publicatiedatum: 15-03-2023
Op de Automotive Week 2023 op de Automotive Campus in Helmond (16-19 april 2023) staan meer dan 80 internationale en nationale sprekers klaar om de nieuwste ontwikkelingen en inzichten in mobiliteit te delen. In keynotes, deep dives én op het demoplein.

Tijdens dit internationale congres word je ondergedompeld in inzichten, kennis en ervaringen rondom duurzaamheid, veiligheid en slimme toepassingen binnen de mobiliteitsopgaven, waar we met z’n allen aan werken. Ook vanuit SmartwayZ.NL staan experts klaar om een bijdrage aan het afwisselende programma te leveren.  We zetten de verschillende sessies met SmartwayZ.NL-professionals even voor je op een rijtje:

Banner met daarop Smartwayz.NL-sprekers op de Automotive Week 2023

Maandag 17 april 

10.30 – 11.45 uur
Gedeputeerde Anne-Marie Spierings als een van de 6 sprekers tijdens de ‘grand opening’ en talkshow onder leiding van dagvoorzitter Simone van Trier. Minister Harbers, Duitse Baden-Württemberg minister Winfried Hermann, burgemeester gemeente Helmond Elly Blanksma, CEO TNO Tjark Tjin-A-Tsoi en Frits van Bruggen, Chairman RAI Vereniging/KNRM.
 

13.30 – 15.30 uur
Zuhal Gül (programmamanager SmartwayZ.NL) is keynote spreker over ‘Public sector in driver’s seat’ tijdens het symposium met onder andere Cecilia Braun (Director EGTC Rhine Alpine), Tatiana Kováčiková (Head International Research Project, ERAdiate+), Steve Philips (Secretary-General CEDR) en Maurice Geraets (Executive Director NXP Semiconductors).

Dinsdag 18 april

13.30 – 14.30 uur
Etienne Wieme (projectmanager C-ITS SmartwayZ.NL) en Peter Morsink (senior adviseur verkeersveiligheid en mobiliteit) zijn de sprekers tijdens Deep Dives Round 1 over ‘Innovations in Traffic Management: views on managing the mobility of the future’. Samen met Yvonne van Velthoven (senior adviseur Verkeersmanagement en Innovatie gemeente Eindhoven) en Stephanie Leonard (Head of Government and Regulatory Affairs TomTom).
 

14.30 – 15.30 uur
Laurens Lapré (Vice president/consulting expert CGI / SmartwayZ.NL) spreekt over Data plaforms for Mobility and Logistics, samen met Menno Malta (CEO Monotch) en Peter Verkoulen (Programma Manager Gaia-X TNO).

Woensdag 19 april

14.30 – 15.30 uur
Rick Baggermans (gedragswetenschapper SmartwayZ.NL) spreekt tijdens Deep Dives Round 2 over Behaviour Change towards Zero Emission Mobility. Samen met Ivo Cré (Director Policy & Projects POLIS), Gerben Bootsma (Innovation Driver MinIenW) en Roelof Hellemans (Secretary General MaaS Alliance).