Publicatiedatum: 22-02-2023
Het programma van het internationale mobiliteitsevenement, de Automotive Week 2023, wordt allengs definitief. Interessante gastsprekers verbinden zich, hoogwaardigheidsbekleders zeggen hun aanwezigheid toe. Het wordt een interessant programma vol kennisdeling, het zien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van slimme, duurzame en veilige mobiliteit én uiteraard meer dan genoeg mogelijkheden om te netwerken.
Foto Van Bezoekers Van De Automotive Week Die Auto's Bekijken

Na de Talent Fair op zondag 16 april, waarvoor je je nog kunt inschrijven als je in contact wilt komen met mogelijke nieuwe stagiaires en jonge talenten, beginnen we de week op maandag 17 april met een ‘grand opening. De opening van de Automotive Week 2023, wordt verricht door burgemeester van Helmond Elly Blanksma. In aanwezigheid van Mark Harbers, minister van Infrastructuur en Waterstaat, Winfried Hermann, minister van Verkeer in Baden-Württemberg (Duitsland) en Anne-Marie Spierings, gedeputeerde Energie, Circulaire Economie en Milieu.

Op elk van de congresdagen zijn er key notes met onder andere Patrick Dean, Vehicle Chief Engineer van DAF Trucks, Joost Vantomme CEO ERTICO en Karen Vancluysen, Secretaris-Generaal bij Polis. Ook Deep Dives maken deel uit van het programma van elke dag. Bekijk de interessante onderwerpen, zoals op dinsdag 18 april Mobility in the Digital Society en op woensdag 19 april Mobilty in a Zero Emission Future via deze link. 

Meer informatie 

Interesse om deel te nemen aan de Automotive Week 2023? Er zijn tal van mogelijkheden om deel uit te maken van dé internationale hotspot in de wereld van mobiliteit. Check de website voor al het laatste nieuws en ontwikkelingen en/of neem contact op met het projectteam om mee te doen!