Publicatiedatum: 18-07-2022
VNO-NCW Brabant, Brabant Mobiliteitsnetwerk en SmartwayZ.NL ontvingen tijdens Kruispunt Brabant op woensdag 6 juli HR managers, mobiliteitsprofessionals en overheden voor een dosis kennis en inspiratie. De bijeenkomst stond in het teken van de schaarste op de arbeidsmarkt en de rol die mobiliteit hierin speelt. Wat zijn de trends op arbeidsmarkt en hoe kan je daar effectief op inspelen met mobiliteitsmanagement? Hoe kan ik met inzet mobiliteitsmanagement mijn rendement als werkgever vergroten?
Foto van bijeenkomst van pratende mannen op podium

Aantrekkelijk werkgeverschap

Dagvoorzitter Tom Jessen pakte dit actuele onderwerp beet met gasten uit het bedrijfsleven, MKB en corporate. Het publiek kreeg zo de kans te horen hoe anderen omgaan met vraagstukken rondom mobiliteit en aantrekkelijk werkgeverschap voor medewerkers én toekomstige medewerkers. Er werd ingezoomd op de volgende drie thema's:

  1. Trends in arbeidsmarkt
  1. Succesvolle collectieve aanpak op bedrijventerrein Vorstengrafdonk
  1. Hoe geef je als werkgever vorm aan aantrekkelijk werkgeverschap in relatie tot mobiliteit?

Bijeenkomst gemist? Bekijk hieronder de aftermovie (2.55 min)! Of kijk de hele talkshow terug. 


Volgende editie: woensdag 5 oktober

Op woensdag 5 oktober zijn we te gast bij het BIC in Eindhoven. We gaan het hebben over bereikbaarheid, wat investeren in bereikbaarheid jou als werkgever oplevert en over vitaliteit. Waarom is het zinvol te investeren in de vitaliteit van je medewerkers en welke invloed heb je eigenlijk als werkgever? Houd www.kruispuntbrabant.nl in de gaten voor meer informatie. Wil jij erbij zijn? Meld je alvast aan!