Een terugblik

Kruispunt Brabant: Richting nieuwe mobiliteitsoplossingen

‘We wachten even op de vele deelnemers die nog in de file staan,’ zegt presentator Tom Jessen bij de start van Kruispunt Brabant. Hij onderstreept daarmee onbedoeld de urgentie van het thema van de editie op 5 oktober: Hoe blijf je bereikbaar voor je medewerkers? En welke nieuwe mobiliteitsoplossingen gebruik je daarvoor?

Gelukkig stromen even later de bezoekers toch binnen bij de Eindhovense Brainport Industries Campus (BIC). Op tijd om de ‘silver bullets’ van mobiliteitslector Frans Tillema op te vangen en Ruud Jansen’s oproep te overdenken. Hij wil graag samen de dichtgeslibde ‘last mile’ rond zijn internationale school vlot trekken. Nadat Itility vertelt hoe hun MaaS-pilot verliep, schoven de deelnemers aan bij de diverse tafels om samen de mogelijkheden te verkennen van de BusinessLine, de gratis e-bike probeerpool in de Brainportregio en de nieuwe carpoolapp Nabogo.

Lees hier de rest van het verslag >>

De hele talkshow terugkijken? Dat kan hier >>

Of bekijk de korte terugblik hieronder >>

December

Een nieuwe editie van Kruispunt Brabant in Tilburg

De volgende editie van Kruispunt Brabant is half januari 2023 in Tilburg! We maken zo snel mogelijk meer bekend over datum, locatie, tijdstip en thema.

 

Voorgaande Kruispunt Brabant edities terugkijken?

Footer 2022 V2 (1)