Woensdag 5 oktober!

Kruispunt Brabant: Richting nieuwe mobiliteitsoplossingen

Hoe blijf jij bereikbaar voor je medewerkers? En welke nieuwe mobiliteitsoplossingen gebruik je daarvoor? Kruispunt Brabant staat dit keer in het teken van bereikbaarheid. Steden worden steeds voller en wegen slibben dicht, zeker in Zuidoost Brabant. Hoe zorg je ervoor dat bezoekers en (toekomstige) medewerkers toch blijven komen? En op welke manieren, anders dan de auto, kun je je medewerkers daarbij faciliteren?

De Kruispunt Brabant karavaan doet voor de tweede bijeenkomst de Brainportregio aan. Je bent van harte welkom op de verfrissende ontbijtsessie bij Brainport Industries Campus (BIC) op woensdag 5 oktober van 8.00 tot 10.15 uur in Eindhoven. Laat je inspireren en ga aan de slag met de vraag wat jouw organisatie kan doen om jullie mobiliteitsdoelen te realiseren.

 

Kruispunt Brabant BIC Eindhoven Brainport

Programma

We trappen de ochtend af met de kern van deze sessie: de nut en noodzaak van investeren in bereikbaarheid. Hoe belangrijk is dit voor het aantrekken en behouden van medewerkers? We staan stil bij de keuzes die je zelf, als collectief, of met de gemeente kunt maken om jouw bedrijf of bedrijventerrein bereikbaar(der) te maken. Ook nemen we je mee in hoe een duurzaam en flexibel mobiliteitsbeleid hier een rol in kan spelen.

Onder leiding van onze host Tom Jessen delen verschillende ervaringsdeskundigen uit de regio hun kennis en ervaring met je. Ze geven praktische voorbeelden en staan stil bij vraagstukken uit de huidige praktijk. Te gast zijn onder andere:

  • Dr. ir. Frans Tillema, lector Slimme Mobiliteit aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen, betrokken bij het Quality Team van Brainport Smart District
  • Edward Voncken, directeur en mede-eigenaar bij KMWE op Brainport Industries Campus
  • Ruud Jansen, manager Beheer & Services bij Internationale School Eindhoven
  • Marianne Faro, managing director bij Itility
  • Marjolein van der Stok, communitymanager bij het Brabant Mobiliteitsnetwerk
  • Wouter de Valk, mobiliteitsmakelaar bij Brainport Bereikbaar

Na deze interactieve gesprekstafel gaan jullie samen aan de slag in een verdiepende sessie. Je kan aanschuiven bij verschillende ronde tafels, waar nieuwe mobiliteitsoplossingen worden toegelicht en je al je vragen kwijt kan. 

Praktisch

  • Datum: woensdag 5 oktober
  • Tijd: 08.00 tot 10.15 uur
  • Locatie: Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven
  • Ontbijtje staat klaar, er is voldoende tijd om te netwerken met gelijkgestemden

Enthousiast geworden? Meld je aan via onderstaande link. Heb je wel interesse, maar kun je er dit keer niet live bij zijn? Tijdens de sessie is er een livestream beschikbaar.

 

Aanmelden voor Kruispunt Brabant

Een terugblik

Kruispunt Brabant: Richting aantrekkelijk werkgeverschap

Wat zijn de trends op arbeidsmarkt en hoe kan je daar effectief op inspelen met mobiliteitsmanagement? Hoe kan ik met inzet mobiliteitsmanagement mijn rendement als werkgever vergroten? Kruispunt Brabant stond woensdag 6 juli in het teken van de schaarste op de arbeidsmarkt en de rol die mobiliteit hierin speelt. HR managers, mobiliteitsprofessionals en overheden kwamen bij elkaar voor een dosis kennis en inspiratie, maar ook om met elkaar aan de slag te gaan!

De hele talkshow terugkijken? Dat kan hier >>
En bekijk hier de presentatie >>

 

Voorgaande Kruispunt Brabant edities terugkijken?

Footer 2022 V2 (1)