Publicatiedatum: 14-07-2016
Tijdens de Expeditiedag van 14 jul is de nieuwe naam van Bereikbaarheid Zuid-Nederland gelanceerd: SmartwayZ.NL.
Foto van mensen wachtend bij een zebrapad in Eindhoven

Tijdens de bijeenkomst heeft de voorzitter van de Programmaraad, Christophe van der Maat, de nieuwe programmanaam SmartwayZ.NL gelanceerd. De naam Bereikbaarheid Zuid-Nederland dekte onvoldoende de lading van het programma en laten we hiermee los.

SmartwayZ.NL staat voor slimme oplossingen voor de reis van vandaag en de wereld van morgen. Dus niet de gebaande paden volgen, maar op zoek gaan naar nieuwe samenwerkingsverbanden en innovatieve oplossingen. De letters Z.NL staan voor Zuid-Nederland en komen terug in de url van de projectwebsite www.smartwayz.nl.

De nieuwe naam werd gelanceerd met een film.