Publicatiedatum: 12-10-2016
De probleemanalyse binnen het MIRT-Onderzoek A2 Weert - Eindhoven wordt in november afgerond. Hierna moet de Programmaraad 14 december ermee instemmen, om tot een gezamenlijk gedragen analyse te komen.
Foto vanuit de lucht van de snelweg A2-Weert-Kerensheide

De probleemanalyse bestaat uit vier onderzoeken: doorstroming op de A2 in de huidige en toekomstige situatie, analyseren van sluipverkeer in de regio met behulp van bluetooth, gebruikersonderzoek naar het reisgedrag en de beleving van automobilisten op de A2 en tenslotte een verkeersveiligheidsonderzoek.

In 2017 gaat het MIRT-onderzoek de oplossingenfase in. Dan wordt onderzocht welke maatregelen de bereikbaarheid van de regio kunnen verbeteren.

Lees meer in de nieuwsbrief van MIRT-onderzoek A2 Weert - Eindhoven