Publicatiedatum: 22-05-2023
Je laat als werkgever geld liggen als je je mobiliteitseuro’s niet zo slim mogelijk inzet. Maar hoe zet je die euro dan zo slim mogelijk in? Daar hoorden we alles over tijdens de vierde Kruispunt Brabant regio-bijeenkomst. Dit keer waren we samen met werkgevers uit de regio West-Brabant te gast bij de Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom. We blikken terug op een inspirerende en activerende middag.

Wil je de volledige talkshow terugkijken? Het verslag lezen? Of meer weten over de weg van mobiliteitskosten naar mobiliteitsopbrengsten voor werkgevers? Neem dan een kijkje op de website van Kruispunt Brabant. Liever een korte terugblik? Bekijk dan de aftermovie hieronder.

 

Meer inspiratie en advies

Wil je verder praten over de uitdagingen en kansen rondom jouw mobiliteitsbeleid? Neem dan contact op met Tim Wille, mobiliteitsregisseur van het Brabant Mobiliteitsnetwerk via tim@brabantmobiliteitsnetwerk.nl

 

 

 

IMG 6580