Publicatiedatum: 24-02-2022
Met trots presenteren we het programma en alle sprekers van de Dag van de Slimme Logistiek! Op 15 maart maken we, samen met experts uit het veld, zichtbaar wat logistieke data voor úw organisatie kan betekenen. Laat u inspireren en informeren en maak gebruik van het Kennisplein om uw netwerk te versterken en uit te breiden. De Dag van de Slimme Logistiek vindt plaats in Cultuur Haven Veghel.
Foto van weg A58 met auto's  en vrachtverkeer

Onze hosts Isabelle Prohn en Hans Moonen gaan tijdens de plenaire opening in gesprek met Jacqueline de Rijk - Heeren (Jan de Rijk Logistics), Peter Pardoel (Smart Logistics Centre Venlo) en Marc Glaudemans (Provincie Noord-Brabant) over trends en ontwikkelingen in de logistieke sector, het belang van de logistieke sector voor Zuid-Nederland en de rol van SmartwayZ.NL hierin.

Interactieve inspiratiesessies

Tijdens interactieve inspiratiesessie komen vervolgens nog meer experts uit het veld aan het woord over concrete, slimme logistieke (data)toepassingen. Waaronder Jitkse Brink (Filogic), Sebastian Hegeman (VolkerWessels), Robert van Wezel (De Graaf Logistics), Herman Wagter (Topsector Logistiek), René Bruijne (Simacan), Wilbert van Uden (Van Uden-Bekx) en Mark Luikens (Zuid-Limburg Bereikbaar). U kunt direct aanhaken bij lopende initiatieven of de mogelijkheden bespreken met onze projectleiders. Bovendien kunt u op het Kennisplein nog meer informatie en inspiratie opdoen én natuurlijk netwerken. Kortom; kom 15 maart naar Veghel, deze dag wilt u niet missen!

Interesse?

Het middagprogramma is gericht op overheden. Het avondprogramma is gericht op logistieke ondernemers en IT-leveranciers. U bent uiteraard welkom op beide dagdelen bij te wonen. Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht. Ga voor meer informatie en aanmelden: www.dagvandeslimmelogistiek.nl