Publicatiedatum: 12-12-2022
De voorbereidingen zijn in volle gang voor de Automotive Week 2023. Van 16 april t/m 19 april 2023 ben je welkom in het hart van de Brainportregio op de Automotive Campus in Helmond. Hier krijg je de állernieuwste trends en innovaties te zien op het gebied van slimme, duurzame en veilige mobiliteit.
Foto Van De Automotive Campus In Helmond

Vier dagen in het teken van mobiliteit slim, veilig en duurzaam maken

Tijdens de Automotive Week 2023 kom je in contact met toekomstige talenten, start-ups en scale-ups en overheden, kennisinstellingen en toonaangevende bedrijven op het gebied van mobiliteit. Het programma bestaat uit vier afwisselende dagen: 

  • Zondag 16 april - Talent Fair - een meet & match van opleidingen en banen voor (young) professionals, studenten en bedrijven op zoek naar talenten. 

  • Maandag 17 april – High-level opening met (inter)nationale keynote sprekers. Met onder andere Minister Mark Harbers (Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat), Joost Vantomme (CEO ERTICO), Karen Vancluysen (Secretary General Polis), Anne-Marie Spierings (gedeputeerde provincie Noord-Brabant) en Elly Blanksma (burgemeester gemeente Helmond).

  • Dinsdag 18 aprilMobility in the digital society met demo’s en lab tours. Met Tim De Ceunynck (mobility Expert LRM), Giulia Renzi (ICOOR), Theo Thuis (Q-Park), Evelien Marlier (IMEC), Magdalena Szymańska (E-mobility coordinator of Gdansk) en Axel Bergweiler (Bahnen der Stadt Monheim GmbH). 

  • Woensdag 19 aprilMobility in a zero emission Future. Met internationale experts Nikita Zaïko en Rodrigue Al Fahel van Lindholmen Science Park (LSP). Deep dive sessions en specials over waterstof en batterijtechnologie. 

Meer weten

Wil je meer weten over het programma met (inter)nationale sprekers of de Talent Fair? Of zoek je informatie over hoe jouw organisatie deel kan nemen aan dit evenement (bijvoorbeeld als sponsor of met een demo)? Kijk dan op www.automotiveweek2023.com.