Publicatiedatum: 05-10-2021
Slimmer, duurzamer en veiliger reizen is een must. Zeker in een snelgroeiende regio als Brainport Eindhoven. Om de regio bereikbaar, leefbaar en verkeersveilig te houden, zijn Brainport Development, het bedrijf Turnn, de gemeente Eindhoven en chipsfabrikant ASML gestart met een bewustwordingscampagne en acties om medewerkers van Brainport bedrijven te bewegen om slimmer, veiliger en duurzamer te reizen. Met de slogan: ‘How zero are you?’ en een serious game, roepen zij werkgevers en werknemers in de Brainport regio op om na te denken over mobiliteit,
Deelmobiliteit Brainport Eindhoven

Tijdens de Dutch Design Week (16 t/m 24 oktober) kunt u 'The serious game - How zero are you?' spelen. Zo ervaart u zelf hoe het is om uw organisatie te stimuleren om duurzaam te gaan reizen.

Lees het volledige artikel