Publicatiedatum: 06-05-2020
De interesse voor Connected Transports technologieën in de logistieke sector groeit. Op weg naar veiligheid, doorstroming en logistieke efficiëntie worden er steeds meer proeven gedaan met automatisering van het (zware) wegtransport. Denk bijvoorbeeld aan Smart Logistics, verkeersmanagement, coöperatief rijden en het verbinden van wagenparken aan “Intelligente Verkeers Regel Installaties” (Ivri’s) waarbij de chauffeurs voorrang krijgen. Op vrijdag 26 juni 2020 geeft Vijfsterren Logistiek een webinar over de huidige stand van deze slimme toepassingen in de logistiek. Deze webinar wordt gegeven in samenwerking met SmartwayZ.NL en TNO.
Foto van 2 vrachtwagens.png

Meld je aan voor het webinar

Wil jij meer weten over de actuele stand van zaken van diverse slimme toepassingen in de logistiek? Klik dan hier om je aan te melden op de website van Vijfsterren Logistiek. Het webinar vindt plaats op vrijdag 26 juni om 09:00. Diverse gastsprekers en gebruikers zullen presenteren. Er is daarnaast ruim tijd voor het stellen van vragen.