Publicatiedatum: 26-01-2023
De derde editie van Kruispunt Brabant trok een volle zaal in Waalwijk. Te gast bij @vanHaren ontdekten we in de praktijk hoe de (on)bereikbaarheid van ondernemers op bedrijventerreinen eruitziet.
Kruispunt Brabant 19 januari 2023 vanHaren BMN TJ

Richting (on)bereikbaarheid van jonge medewerkers

‘Van de 20 studenten die heel graag bij ons stage wilden lopen, haakten er 16 af. De reden? Ons bedrijventerrein is zeer slecht bereikbaar met OV en een auto hebben ze niet.’ Dat vertelde directeur Han Sterk van het bekende schoenenbedrijf vanHaren op 19 januari tijdens Kruispunt Brabant. Het illustreert volgens GenZ expert Martijn van Rossum hoe de nieuwe generatie medewerkers tegen werk en mobiliteit aankijkt: ze willen dichtbij werken, werken waar en wanneer ze willen. En daar makkelijk en liefst op een duurzame manier heen reizen. Werk aan de winkel dus voor werkgevers én overheid om bedrijf en bedrijventerreinen aantrekkelijker en beter bereikbaar te maken. Want maar liefst 38% van de Brabanders werkt op zo’n bedrijventerrein.

De hele talkshow terugkijken? Het verslag van de bijeenkomsten lezen? Meer info over GenZ? Dat kan via deze link >> www.kruispuntbrabant.nl

Of bekijk de korte terugblik hieronder >>

 

 

De volgende editie van Kruispunt Brabant is op 11 mei in West-Brabant!

 

Kosteloos meer inzicht in je mobiliteit

Wil jij bereikbaar blijven voor je medewerkers? Alles begint met inzicht. Samen met jou analyseren wij jouw mobiliteitsbeleid, mogelijkheden, wensen en doelen, kosteloos en met zo min mogelijk werk voor jou. Neem contact op met de BMN-mobiliteitsmakelaar in jouw regio. Deze vind je op https://www.brabantmobiliteitsnetwerk.nl/contact/