Publicatiedatum: 01-08-2022
Een groot deel van de Noord-Limburgse inwoners boven de 55 jaar vindt het moeilijk om met het openbaar vervoer te reizen. Vooral de drukte, het gebruik van de OV-chipkaart en het vinden van reisinformatie vormen een drempel. Deze zou er niet moeten zijn, want op het moment dat je zelf niet meer kan autorijden, dan biedt het OV of één van de andere vervoersmogelijkheden een goede uitkomst.
Persfoto Mobiliteitsoplossingen Noord Limburg Ouderen en Ov

Kommee informeert ouderen over de mogelijkheden en werking van het openbaar vervoer. We verlagen letterlijk de drempel door hen ervaring op te laten doen en een positieve ervaring mee te geven. Als ze weten hoe het OV werkt en hiermee (weer) zorgeloos op pad kunnen, krijgen ze een stukje vrijheid en kwaliteit van leven terug. Kommee organiseert informatiebijeenkomsten, Vervoersdagen en praktijkdagen voor ouderen. Kommee is een initiatief vanuit Trendsportal.

 

Meer weten? Kijk dan op www.kommeesamenoppad.nl