Publicatiedatum: 11-05-2022
Om het inspirerende aanpassingsvermogen van bedrijven te vieren, reikt landelijk mobiliteitsplatform Zo Werkt Het op 14 juni de award uit voor Beste Hybride Werkgever van het Jaar! Deze campagne is een blijk van waardering voor organisaties die in het afgelopen jaar een stap verder zijn gegaan om het hybride werken een stuk makkelijker en leuker te maken voor hun werknemers. Je kunt nu jouw werkgever nomineren.
Foto van Zo Werkt Het Award op roze achtergrond

Zo Werkt Het Award 2022

Nooit eerder maakten zo veel mensen tegelijkertijd kennis met hybride werken als in 2021. Hoewel het om creativiteit en aanpassingsvermogen vroeg, hebben veel bedrijven enorm hun best gedaan om deze nieuwe manier van werken zo comfortabel mogelijk te maken.

Als blijk van waardering voor organisaties die in 2021 nét even een stapje verder zijn gegaan in het hybride werken, heeft Zo Werkt Het besloten om dit jaar de awards uit te reiken aan de Beste Hybride Werkgevers van het Jaar. Een eervolle titel voor werkgevers die het verschil hebben gemaakt voor de werknemers binnen hun organisatie.

Vorig jaar nomineerden ruim 4.000 medewerkers hun werkgever voor de Zo Werkt Het Award. De vier landelijke winnaars Spectrum Elan, Omring, ITicon en het Brabantse bedrijf McCoy & Partners mochten zich toen Beste Thuiswerkgever van het Jaar noemen.

Zo Werkt Het reikt de award in vier verschillende categorieën uit. Zo maken zowel kleinere start-ups, als de multinationals kans op de eervolle titel. De aangesloten regionetwerken – waaronder BMN – benoemen op 7 juni de regionale winnaars. Uit deze groep worden op 14 juni de landelijke winnaars gekozen. Daarnaast maakt de werknemer die zijn of haar werkgever nomineert ook kans op een e-bike t.w.v. €2699,-!

 

Unieke hybride initiatieven

Een onafhankelijke jury kiest de winnende werkgevers. Voorwaarde is uiteraard dat ze allen de basis van het hybride werken uitstekend op orde hebben én hierin een stap verder zijn gegaan. Met name die verrassende, creatieve en inspirerende verhalen maken het verschil voor de jury.

Werknemers kunnen bij hun nominatie een motivatie geven over de bijzondere initiatieven binnen hun bedrijf van het afgelopen jaar. Zo heeft de ene werkgever een perfecte thuiswerkplek verzorgd voor de thuiswerkdagen en zorgt een ander weer voor inspirerende team-building activiteiten op de dagen dat men op kantoor werkt. Ook komen flexibele werktijden en innovatieve manieren om te overleggen voorbij, voor zowel de thuis- als de kantoorwerker.

Er is een onafhankelijke jury samengesteld. Onder andere het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en één van de landelijke winnaars van vorig jaar nemen plaats in de jury.

Meedoen is heel gemakkelijk! Ga naar www.zowerkthet.nl en nomineer jouw werkgever.

 

Over Zo Werkt Het

Samen met andere regionetwerken bundelen SmartwayZ.NL en Brabant Mobiliteitsnetwerk alle kennis over flexibel (thuis)werken en slim reizen op één platform: Zowerkthet.nl . Zij zetten zich samen in voor duurzaam en slim reizen.