Publicatiedatum: 05-04-2022
Nederland heeft een grote concentratie automotive industrie, High Tech industry en kennisinfrastructuur. De Brainport regio met in het hart de Automotive Campus in Helmond is de plek waar nieuwe ontwikkelingen rondom smart, safe en sustainable mobiliteit ontwikkeld, getest en aangetoond worden. Het innovatie ecosysteem voor implementatie en opschaling van nieuwe mobiliteits-oplossingen. Dit laten we, samen met vele partners zien en ervaren tijdens de Automotive week 2023 van 16 tot en met 19 april 2023.
Foto van de Automotive Week met daarop een racewagen

In Zuid-Nederland werken overheden, zoals provincie Noord-Brabant, SmartwayZ.NL, gemeente Eindhoven, gemeente Helmond en Brainport Bereikbaar samen met kennisinstellingen waaronder TNO en TU/e en bedrijven op Automotive Campus, van RAI automotive NL, Connekt en Brainport Development en gebruikers aan de mobiliteitsoplossingen voor de toekomst. Deze slimme, duurzame en veilige oplossingen veranderen de manier waarop we in de toekomst zullen reizen. Ontdek de nieuwste toepassingen op het gebied van batterijtechnologie, waterstof, laadinfrastructuur, solartechnologie, CCAM en nog veel meer. 

Maak deel uit of kom naar het toonaangevende technologie & innovatie evenement van 16 tot en met 19 april 2023 op de Automotive Campus in Helmond. Schrijf u nu in en wij houden u op de hoogte van het programma. 

  • Bent u geïnteresseerd om als partner deel te nemen? Neem contact op met Bram Hendrix.  
  • Heeft u een innovatieve oplossing die u graag wilt demonstreren? Neem contact op metGert Blom.