Publicatiedatum: 06-10-2022
De Groeten uit 2040-campagne is geëindigd. Met 10 rode brievenbussen, honderden invulkaarten én een eigen campagnestand vroegen we in de campagne de aandacht voor de nieuwe Strategische Koers 2040 van SmartwayZ.NL en voor de mobiliteitsvraagstukken van de toekomst.
Afbeelding Van Een Stapel Met Kaartjes Uit De Groeten Uit 2040 Campagne

Zuid-Nederland is in beweging. Slim samenwerken en innovatieve oplossingen zijn nodig, want tot 2040 komen er alleen al in de Brainport regio circa 62.000 woningen en 72.000 potentiële werkplekken bij. Met de campagne 'Groeten uit 2040' creëerden we een plek waar dilemma's, vraagstukken, visie en oplossingen samenkwamen. Hoe denkt iedereen er nu eigenlijk over? Waar hebben we elkaar hard nodig? Waar zien we kansen en knelpunten? Voor die vragen hadden we aandacht in de campagne. In dit online magazine blikten we al uitgebreid terug.

 

SmartwayZ.NL-spel nog steeds beschikbaar

Tijdens de campagne lanceerden we een eigen SmartwayZ.NL-spel. Daarbij lieten we ons inspireren door de dilemma's, uitdagingen en vraagstukken van de ingevulde kaarten uit de eerste fase.

Het SmartwayZ.NL-spel is een vernieuwend instrument om samen met je team én met professionals buiten je team het gesprek aan te gaan over mobiliteit. Nu en in 2040! De nieuwe Strategische Koers 2040 van SmartwayZ.NL wordt hierdoor bovendien meer tastbaar: wat betekent de koers voor je dagelijkse werk? Hoe ga jij om met de kernwaarden? Realiseren we de juiste ambities met onze projecten? Van theorie naar praktijk dus. Door het spelen van het spel met je team ontdek je hoe jij en je collega’s de komende tijd de doelen kunnen bereiken.

Ook nu de campagne ten einde is, kun je het SmartwayZ.NL-spel gewoon nog aanvragen voor je team. Want de uitdagingen van 2040 blijven natuurlijk bestaan. Stuur een e-mail naar info@smartwayz.nl om het spel aan te vragen. Heb je het spel al, maar deel je graag nog jouw dilemma of idee over de mobiliteit van de toekomst? Ook dan kun je terecht bij dit e-mailadres.