Publicatiedatum: 24-05-2021
Jeroen Maas, expert omgevingsmanagement en stakeholdermanagement bij Rijkswaterstaat, vertelt in deze podcast over hoe ze in het infrastructuurproject A67 Leenderheide-Geldrop inzoomen op smart mobility, kleine infrastructurele maatregelen én verbreden. "In dit project hebben we meerdere smaken", aldus Jeroen.
Jeroen En Leon In Gesprek Voor Podcast

Het project A67 gaat een nieuwe fase in en participatie speelt een belangrijke rol. Daarom lanceerde het team het Buurtenplatform. Zo betrekken en informeren ze de buurten en andere belanghebbenden zoals bedrijven en automobilisten. Het platform is nu nog in de maak, maar hou www.rws.nl/a67LZ in de gaten voor het meest recente nieuws.

In een podcast vertelt Jeroen Maas meer over het project A67 Leenderheide-Geldrop. Luisteren kan via Soundcloud!

Je kan de podcast ook hier bekijken: