Publicatiedatum: 30-04-2021
Op 22 april stond het thema Hybride werken op de agenda van Kruispunt Brabant. De combinatie van thuis- en op kantoor werken biedt namelijk veel kansen voor de toekomst. Het was erg inspirerend om te zien hoe verschillende organisaties bezig zijn met hybride werken. Voor iedereen die interesse heeft, reikt de organisatie nog wat extra inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!
Afbeelding banner Kruispunt Brabant

1. Kennismaken

Wil jij (nogmaals) één op één met een BMN communitymanager of met een groepje in gesprek over hybride werken? Geef dit dan aan met dit formulier

2. Terugkijken van het tafelgesprek en de keynote 

Wil jij de gesprekken met onze tafelgasten en de bijdrage van Kim Spinder terugkijken? Dat kan! Op het YouTube-kanaal van Kruispunt Brabant vind je de videoregistratie. 

3. Zelf aan de slag

Ga jij aan de slag met hybride werken en kun je nog meer inspiratie en hulp gebruiken? Lees het whitepaper: Acht verrassende inzichten over thuiswerken.

4. Keynote

Wil jij graag meer horen over de inzichten en de experimenten van Kim Spinder? Luister naar de podcast: Gaan we echt anders samenwerken na de corona cultuurshock?


Aankomende edities

Op 26 mei en 1 juni vinden de volgende Kruispunt Brabant events plaats.

Woensdag 26 mei: Slim en duurzaam reizen post corona

Na ruim een jaar van niet reizen of minder reizen, komen medewerkers in de loop van dit jaar weer structureler naar het werk. Om dat als werkgever goed te faciliteren vraagt om uitgekiend mobiliteitsbeleid met prikkelende regelingen. Hoe ga je om met de vaste reiskostenvergoeding, de leaseregeling en met OV-abonnementen en hoe pas je de aangescherpte fiscale regels rondom de reiskostenvergoeding op een goede manier toe? Verschillende experts en vakgenoten nemen je mee naar het mobiliteitsbeleid van de toekomst!

Donderdag 1 juli: Samen op weg naar nieuwe mobiliteit

De Kruispunt Brabant sessie van 1 juli staat in het teken van de (regionale) mobiliteitstransitie. Denk hierbij aan MaaS (Mobility as a Service) pilots, het spreiden van les- en werktijden, OV-innovaties en het gebruik van mobiliteitshubs. Wil je weten hoe de regionale ontwikkelingen en pilots jouw inspanningen als werkgever kunnen versterken?

Meld je aan via www.kruispuntbrabant.nl