Publicatiedatum: 01-02-2021
Hoewel het van mensen een hoop aanpassingsvermogen heeft gevraagd, hebben veel bedrijven en organisaties hun werknemers geholpen om het nieuwe werken zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Daarom reikt landelijk platform Zo Werkt Het op 16 maart – precies één jaar na de start van de lockdown - de award uit voor Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar. Welke inspirerende werkgever in Zuid-Nederland nomineert u?
Foto met 3 personen van werkgever Mccoy (1)

De Zo Werkt Het Award 2020

Als blijk van waardering voor organisaties die nét even een stapje verder zijn gegaan om (thuis)werken in 2020 een stuk makkelijker te maken voor hun werknemers, heeft Zo Werkt Het besloten om een award uit te reiken aan de Beste (Thuis)Werkgevers van het Jaar. Zowel kleinere start-ups, mkb's en grote bedrijven maken kans op de prijs. Ook worden regionale winnaars benoemd.

Uw werkgever nomineren? Ga naar www.zowerkthet.nl/award en geef uw eigen werkgever op. Op 16 maart worden de winnaars bekend gemaakt. Daarnaast maakt de werknemer die zijn of haar werkgever nomineert ook kans op een perfecte city e-bike van Muto.

 

Over Zo Werkt Het

Samen met andere regionetwerken bundelen SmartwayZ.NL en Brabant Mobiliteitsnetwerk alle kennis over flexibel (thuis)werken en slim reizen op één platform: Zowerkthet.nl . Zij zetten zich samen in voor duurzaam en slim reizen.