Publicatiedatum: 25-03-2020
De provincie Noord-Brabant en SmartwayZ.NL publiceren regelmatig artikelen in het Intelligent Transport Magazine en we dragen bij aan de Intelligent Transport Conferences over onderwerpen als de inzet van ‘New Mobility Services in Smart Cities ‘of de uitrol van Intelligent Speed ​​Assistance. Tijdens de conferentie van vorig jaar in Londen werd Edwin Mermans, senior adviseur internationale zaken provincie Noord-Brabant en lid van het SmartwayZ.NL-team, geïnterviewd door de hoofdredacteur van ITM over de rol van een regionale overheid bij de inzet van slimme en groene mobiliteitsoplossingen in een lokale en regionale setting. Sleutelelement in het verhaal is de aanpak van ‘learning by doing’ met alle stakeholders aan boord, het opbouwen van vertrouwen, het delen van fouten en waarbij de bewoners van de stad altijd op de eerste plaats staan.
Foto verlicht viaduct

Meer informatie?

Klik hier om het interview 'Building a community whilst embracing innovation' te lezen op de website van Intelligence Transport.