Publicatiedatum: 15-12-2020
We bundelen al het nieuws, achtergrondinformatie, (online) evenementen, contactgegevens en beeldmateriaal van MaaS Regio Zuid-Nederland op één plek.
Foto Maas Community Zuid NL

De online community over MaaS Regio Zuid-Nederland is live! We bundelen al het nieuws, achtergrondinformatie, (online) evenementen, contactgegevens en beeldmateriaal van MaaS Regio Zuid-Nederland op één plek. Ook is het mogelijk om te reageren op artikelen.

Deel je kennis

Het doel van de online community is om mobiliteit professionals en andere geïnteresseerden in de MaaS-ontwikkelingen in Zuid-Nederland (Brabant en Noord-Limburg) gerichter van de juiste en actuele informatie te voorzien. Sluit je aan en deel je kennis!

Gratis toegang en nieuwsupdates

Klik op de landingspagina op 'Lid worden' om gratis toegang tot de community te krijgen. Daarnaast kun je jezelf aanmelden voor de nieuwsbrief om het nieuws automatisch dagelijks of wekelijks in je mailbox te ontvangen.