Publicatiedatum: 08-09-2022
De zomervakantie is weer voorbij en dat merken we niet alleen aan onze agenda. De drukte op de wegen neemt weer toe. Heb jij jouw reistijd weer zien oplopen?
Foto van iemand die thuiswerkt op een laptop met een hond en de tekst "Nog maar 12 seconden reistijd? Haal meer uit je reistijd"

Zonde van je tijd toch, in de file staan? Door 2 dagen per week thuis te werken ben je in enkele seconden op je werk én heb je meer tijd voor leuke dingen zoals sport en ontspanning. Plan je ideale werkweek met de thuiswerkplanner van Haal meer uit je reistijd! Hiermee worden je thuiswerkdagen direct in je agenda gezet. De planner helpt je om je goede voornemens vast te leggen in je agenda. Zo zien jij en je collega’s meteen hoe jij je werkweek invult.

Lees meer over Haal meer uit je reistijd