Het Reizigersonderzoek

Denk en doe mee!

Onze mobiliteit verandert in hoog tempo. Het zou zomaar kunnen dat we over tien of twintig jaar in een zelfrijdende bus of auto stappen, dat we dit combineren met een e-bike en dat we nog maar één mobiliteitsabonnement nodig hebben. Wie weet wordt ons pakketje dan bezorgd met een drone.  

Jouw mening is belangrijk

De mobiliteitsoplossingen die nu al aangeboden en getest worden, moeten aansluiten op jouw reisgedrag. Daarom nodigen we je uit om je mobiliteitswensen en -behoeften met ons te delen, zodat we die kunnen meenemen in onze aanpak. ‘We’ zijn SmartwayZ.NL, het programma waarmee overheden, bedrijven en kennisinstellingen samenwerken aan de bereikbaarheid van Zuid-Nederland. 

Meedoen houdt in dat we je af en toe per e-mail uitnodigen voor een test, je op de hoogte brengen van de resultaten en relevante ontwikkelingen of dat we je naar jouw mening vragen. Zonder verplichtingen. Afmelden kan vanuit elk bericht dat je van ons ontvangt. Om mee te doen moet je 16 jaar of ouder zijn.

 

Kies het vervoermiddel waarmee je jezelf het meest verplaatst:
We vragen je naar je postcodes zodat we je kunnen benaderen over projecten binnen jouw woon-werk route. Dat scheelt je weer wat e-mails.

SmartwayZ.NL respecteert jouw privacy volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Doe mee en werk samen met ons aan een betere mobiliteit

  • Denk mee over nieuwe oplossingen voor een betere bereikbaarheid
  • Doe mee aan experimenten en onderzoeken
  • Probeer als eerste nieuwe mobiliteitsdiensten
  • Ontvang advies over slimme reizen op basis van jouw wensen en jouw situatie

 

Deel deze pagina: