Reizigers

Join SmartwayZ.NL! U reist regelmatig door Zuid-Nederland. Voor uw werk, opleiding of privé. Met de auto, het openbaar vervoer of misschien wel met de taxi. Hebt u er al eens over nagedacht dat de wereld van morgen er waarschijnlijk heel anders uitziet?

Onze mobiliteit verandert in hoog tempo. Het zou zomaar kunnen dat we over tien of twintig jaar in een zelfrijdende bus of auto stappen, dat we dit combineren met een e-bike en dat we nog maar één abonnement hebben op mobiliteit. En wie weet wordt ons pakketje dan bezorgd met een drone.

 

Samenwerken met SmartwayZ.NL

In Zuid-Nederland denken we veel na over deze ontwikkelingen. Wat betekenen ze voor ons? En hoe bereiden we ons erop voor? Binnen SmartwayZ.NL werken overheden, bedrijven en kennisinstellingen samen aan een betere bereikbaarheid van onze regio.

 

U speelt een belangrijke rol

De mobiliteitsoplossingen die nu al aangeboden en getest worden, moeten aansluiten op uw reisgedrag en wensen. Daarom nodigen we u graag uit om deel uit te maken van SmartwayZ.NL.

Door mee te doen kunt u:

• meedenken over nieuwe oplossingen voor een betere bereikbaarheid van uw regio
• meedoen aan experimenten, testen en onderzoeken
• als eerste nieuwe mobiliteitsdiensten uitproberen
• advies krijgen op basis van uw wensen en situatie hoe u slimmer kunt reizen

Meedoen betekent dat we u per e-mail uitnodigen of wat vragen stellen. Dat we af een toe een paar minuten van uw tijd vragen. Zonder verplichtingen. Doet u mee? Laat hier uw naam, achternaam en emailadres achter. 

Als een van de partners van SmartwayZ.NL beheert Provincie Noord-Brabant de database met geïnteresseerden. Uw privacy wordt gerespecteerd volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 

Deel deze pagina: