Publicatiedatum: 06-01-2022
25 Januari 2022 is door SmartwayZ.NL uitgeroepen tot Dag van de Slimme Logistiek! Op die dag nemen we u tijdens een korte meet-up van 16.00 tot 17.00 uur mee in de wereld van slimme logistiek: waar werken we aan, wat gaan we in 2022 verder uitrollen en bovenal: hoe plukt ú de vruchten van deze slimme logistieke (data)toepassingen?
Slimme Logistiek In Zuid NL Haakt U Ook Aan

Talkshow host Isabelle Prohn presenteert samen met de projectleiders diverse logistieke (data)toepassingen: van Connected Transport Corridors tot het praktische BestelBeter. En wellicht hebben we nog een nieuwtje... Zorg dus dat u erbij bent!

Aanmelden

Wij kijken ernaar uit om met frisse energie in 2022 samen met u aan de slag te gaan! Meld u aan de voor online meet-up.

Kijk voor meer informatie op www.dagvandeslimmelogistiek.nl

Agendatip: Dag van de Slimme Logistiek LIVE

Dit online moment is een mooi opwarmertje voor ons live evenement op 15 maart 2022 in Veghel. Dan kunt u niet alleen nóg meer inspiratie en informatie over slimme  logistieke (data)toepassingen opdoen, maar ook aanhaken bij lopende initiatieven. Graag gaan we dan persoonlijk met u in gesprek. Dus houd www.dagvandeslimmelogistiek.nl in de gaten.