Publicatiedatum: 30-09-2021
25 Januari 2022 is door SmartwayZ.NL uitgeroepen tot Dag van de Slimme Logistiek! Dat is niet voor niets natuurlijk. 'Zonder transport staat alles stil' is een bekende slogan. Slimme logistieke toepassingen zorgen er echter voor dat vervoerders efficiënt, duurzaam en veilig kunnen rijden. Dat is niet alleen interessant voor logistieke ondernemers, maar net zo belangrijk voor overheden.
Slimme Logistiek In Zuid NL Haakt U Ook Aan

"In Zuid-Nederland benutten we samen de (data)kansen"

Tijdens de Dag van de Slimme Logistiek maken we zichtbaar wat data voor de logistieke sector en overheden kan betekenen. We inspireren met ontwikkelingen op het gebied van logistieke data en laten u de slimme logistieke datatoepassingen beleven. We tonen resultaten van samenwerkingen, behaalde successen en nieuwe kansrijke initiatieven. Ook het verantwoord omgaan met data krijgt de nodige aandacht op deze dag. We houden pitches, speeddates en er is een kennisplein.

Data: de brandstof van morgen

Publieke en private partijen verzamelen en delen logistieke- en mobiliteitsdata. Die data is onmisbaar om het mobiliteitssysteem efficiënter te maken. Dit betekent dat verladers, vervoerders, wegbeheerders, infrastructuur en voertuigen continu met elkaar verbonden zijn en informatie uitwisselen ten behoeve van bereikbaarheid, duurzaamheid en kostenbesparing.

Voor bedrijfsleven en overheid

Oplossingen voor de logistieke sector zijn pas zinvol als verladers en transporteurs ze landelijk kunnen gebruiken. Daarom nodigen we logistieke ondernemers en overheden uit voor de Dag van de Slimme Logistiek. Door deze werelden samen te brengen, krijgen we ontwikkelde diensten landelijk beschikbaar en, andersom, kunnen we elders ontwikkelde diensten snel aanbieden in Zuid-Nederland. 

Locatie

De Noordkade, Verlengde Noordkade 10-18 5462 EH Veghel

Aanmelden

Deelname aan de Dag van de Slimme Logistiek is gratis. Aanmelden is verplicht. Dit kan vanaf 11 oktober 2021 via www.dagvandeslimmelogistiek.nl. Reserveer alvast ruimte in uw agenda. Deze dag wilt u niet missen!


Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.dagvandeslimmelogistiek.nl.