Publicatiedatum: 15-05-2020
Connected Transport Corridors: Samenwerken aan efficiënter, duurzamer en veiliger transport.
Illustratie 3 vrachtwagens

Vervoerders en overheden staan voor een uitdaging de komende jaren: door de woonopgave en geplande wegwerkzaamheden worden de huidige verkeersknelpunten nog zwaarder belast. Hoe zorgen we dat transport in en tussen steden veiliger en duurzamer wordt?

Samen aan de slag

In de Connected Transport Corridors werkt het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat samen met wegbeheerders van steden en provincies, regionale hubs, verladers en vervoerders aan oplossingen om de bereikbaarheid, veiligheid en duurzaamheid van de logistieke sector te verbeteren. SmartwayZ.NL is verantwoordelijk voor de corridor Zuid-Nederland. Wat we doen en welke toepassingen onderdeel zijn van Connected Transport Corridors leest u hier: Download de publicatie Connected Transport Corridors mei 2020.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Of samen met SmartwayZ.NL de Corridor Zuid-Nederland versterken?
Neem dan contact op met Janneke Nijsing via smartlogistics@smartwayz.nl