Publicatiedatum: 06-01-2020
VEGHEL/ASTEN – Met ingang van het nieuwe jaar kunnen werkgevers in het gebied rond de N279 tussen Veghel, Helmond en Asten een aanvraag doen bij Mobility Mixx om elektrische deelscooters en deelauto’s bij hun bedrijf te laten plaatsen. In eerste instantie zijn de diensten alleen beschikbaar voor zakelijke gebruikers, maar vanaf maart komen er meer nieuwe diensten en dan kan iedereen in de regio er gebruik van maken.
Foto druk verkeer op N279.jpg

De reisalternatieven voor automobilisten worden aangeboden in opdracht van SmartwayZ.NL. De aanleiding hiervoor is de aanstaande verbouwing van de N279 tussen Veghel en Asten. Naar verwachting wordt vanaf eind 2021 grootschalig aan de weg gewerkt. Met de alternatieven krijgen reizigers voor, tijdens en na de verbouwing van de N279 alternatieven voor de auto aangeboden. Het doel hiervan is om de hinder tijdens de werkzaamheden te beperken en automobilisten langdurig te verleiden om slimmere en schonere reiskeuzes te maken.

 

Aanmelden is vanaf nu mogelijk bij Mobility Mixx

Geïnteresseerde werkgevers kunnen zich melden bij Mobility Mixx. Een medewerker van het bedrijf neemt dan contact op met de werkgever om de mobiliteitsbehoefte in kaart te brengen en een mobiliteitsmix samen te stellen die past bij de organisatie. Meer informatie vinden en aanmelden is mogelijk via www.mobilitymixx.nl/nl/n279zakelijk.

 

Er zijn nog meer initiatieven die werken aan een betere bereikbaarheid van de regio. In opdracht van diverse samenwerkende overheden en SmartwayZ.NL brengt het Brabant Mobiliteitsnetwerk (BMN) werkgevers samen die vanuit een gedeelde visie en ambitie werken aan een duurzaam bereikbaar Brabant. Indien u daar meer over wilt weten kunt u terecht op www.brabantmobiliteitsnetwerk.nl. Bent u als werkgever al aan de gang met BMN, dan kunt u ook uw vraag aan de communitymanager stellen.