Publicatiedatum: 04-06-2019
Om nog beter te begrijpen hoe iedereen reist en welke mobiliteitsoplossingen in Zuid-Nederland nodig zijn, ontwikkelde SmartwayZ.NL een reizigersonderzoek. Iedereen die zich vóór 14 juni aanmeldt en het onderzoek volledig invult, maakt kans op een gratis e-bike of activity tracker. Ook de huidige panelleden maken kans om te winnen. We maken de winnaars na 24 juni via e-mail bekend.
Foto met man in auto, titel: het reizigersonderzoek

Start het onderzoek hier!

 

Wat doet SmartwayZ.NL voor jou?

Als lid van het online panel van SmartwayZ.NL help je ons door mee te denken over slimme mobiliteitsoplossingen in Zuid-Nederland. Via onder andere enquêtes, experimenten en online testen komen we de mening en behoeften van reizigers te weten en kunnen we samen werken aan een betere bereikbaarheid in heel Zuid-nederland.