Publicatiedatum: 04-06-2019
Om nog beter te begrijpen hoe iedereen reist en welke mobiliteitsoplossingen in Zuid-Nederland nodig zijn, ontwikkelde SmartwayZ.NL een reizigersonderzoek. Iedereen die zich vóór 14 juni aanmeldt en het onderzoek volledig invult, maakt kans op een gratis e-bike of activity tracker. Ook de huidige panelleden maken kans om te winnen. We maken de winnaars na 24 juni via e-mail bekend.
Schermafbeelding 2019-06-04 om 14.20.38.png

Start het onderzoek hier!

 

Wat doet SmartwayZ.NL voor jou?

Als lid van het online panel van SmartwayZ.NL help je ons door mee te denken over slimme mobiliteitsoplossingen in Zuid-Nederland. Via onder andere enquêtes, experimenten en online testen komen we de mening en behoeften van reizigers te weten en kunnen we samen werken aan een betere bereikbaarheid in heel Zuid-nederland.