Publicatiedatum: 22-03-2019
Software waarmee autonoom varen mogelijk wordt, een elektrische deelstep, mobiele laadapparatuur voor elektrische auto’s en sensoren in het wegdek die het verkeer meten, maar ook de temperatuur van het wegdek en of er wel of niet gestrooid is; dit zijn een paar voorbeelden van de start-ups die in editie drie van Mobility Lab aan de slag gaan.
Groepsfoto Mobility Lab 2019.jpg

Maar liefst 70 start-ups meldden zich aan voor deze derde editie. Tijdens de selectiedag op 21 maart presenteerden 25 van de 70 aanmeldingen zich. Na een interessante dag pitchen en speeddaten, koos de jury uiteindelijk de 14 start-ups die de komende tijd hun prototype in de praktijk mogen testen. Zo’n 40 launching customers staan klaar om de start-ups bij te staan. De matchmaking kan nu beginnen!

Benieuwd welke 14 start-ups geselecteerd zijn? Kijk dan op www.mobilitylab.nl