Publicatiedatum: 22-03-2019
Bijna duizend geïnteresseerden hebben eind 2018 meegedaan aan ons onderzoek naar verbetering van de bereikbaarheid van Eindhoven door hun ervaringen op en wensen voor de A2/N2 randweg Eindhoven en de A50 tussen Eindhoven en Veghel te delen. Ook zijn een aantal forenzen geïnterviewd terwijl zij naar hun werk reden of fietsten.
Foto auto rijdt op snelweg.jpg

Alle reacties van de deelnemers zijn verwerkt in een uitgebreide online rapportage. Daarin zijn niet alleen de onderzoeksresultaten terug te vinden, maar ook een beschrijving van vijf groepen deelnemers die de onderzoekers onderscheidden en inzichten voor mogelijke oplossingsrichtingen. Deze rapportage wordt samen met een traditionele verkeersanalyse aangeboden aan de programmaraad van SmartwayZ.NL. Naar verwachting vindt besluitvorming over concrete vervolgacties komende zomer plaats.