Publicatiedatum: 17-10-2019
Dit jaar vond alweer de derde editie plaats van Mobility Lab. Ook nu werd er volop geïnnoveerd door start-ups op gebied van mobiliteit. Ben je benieuwd naar de inzichten en resultaten? Kom dan naar het Let’s Go Event op 14 november, bij Blue City in Rotterdam.
Logo mobility lab blauw met witte achtergrond

Diverse pilots in Zuid-Nederland

In het programma van Mobility Lab zijn dit jaar veertien start-ups gekoppeld aan een launching customer, om hun oplossing te testen in de praktijk. Zowel in regio Rotterdam-Den Haag, als in de regio Zuid-Nederland. In Zuid-Nederland zullen er circa vijf pilots starten, bij diverse bedrijven en gemeenten, waaronder ook de Efteling.

Programma op 14 november

Tijdens het inspirerende middagprogramma op 14 november presenteren de start-ups én investeerders hun resultaten en inzichten. Ook wordt er teruggeblikt op drie jaar Mobility Lab en de lessen en praktische tips die daarbij zijn opgedaan. Je bent van harte welkom in Rotterdam, op 14 november van 14.30 tot 18.30 uur. Aanmelden kan hier.

Mobility Lab is een initiatief van De Verkeersonderneming, SmartwayZ.NL, de gemeente Den Haag en ZO Slim Bereikbaar.