Publicatiedatum: 21-10-2019
Het is écht herfst. De blaadjes vallen, de dagen worden korter. Dit heeft invloed op het verkeer, de files worden langer. Ook op de A2 tussen Weert en Eindhoven, de locatie van het project Slimme Reis. Daar vindt de verkeersstremming voornamelijk plaats in de ochtend. Slimme Reis stimuleert automobilisten daarom om de A2 Weert-Eindhoven tussen 06.00 en 10.00 uur te mijden.
Foto www.slimmereis.nl LET OP

Sparen voor cadeaus

Mijd je als automobilist de A2 Weert-Eindhoven tussen 06.00 en 10.00 uur? Dan spaar je met Slimme Reis nog sneller voor cadeaus! Iedere keer dat je slim reist helpt al. Reis op een ander tijdstip, werk vaker thuis, pak eens de fiets of het OV.

Aanmelden

Aanmelden voor Slimme Reis kan via www.slimmereis.nl. Op deze website download je heel gemakkelijk de app TimesUpp, waarna je direct kunt starten met slim reizen en sparen.

 

Slimme Reis is een initiatief van SmartwayZ.NL