Publicatiedatum: 08-01-2019
De tweede editie van Mobility Lab in 2018 was een groot succes. Zestien startups haalden het afgelopen jaar samen maar liefst 5,5 miljoen euro aan investeringen op met hun mobiliteitsoplossingen. Een derde editie kan dan ook niet uitblijven. Op dit moment hebben al ongeveer 40 launching customers zich aangemeld met een uitdaging. Ook de zoektocht naar nieuwe startups is in de tussentijd van start gegaan.
Foto groep deelnemers Mobility Lab.jpg

“Startups hebben de geschikte oplossing vaak al in huis, maar lopen soms vast bij het testen in de praktijk”, aldus projectleider Tjarda Voorneman. Daarom biedt Mobility Lab dit unieke traject aan. Geïnteresseerde startups met een passie voor mobiliteit kunnen zich nog tot en met 28 februari om 23.59 uur inschrijven via www.mobilitylab.nl. Op 21 maart vindt vervolgens een selectiedag plaats, waar Mobility Lab de juiste startups met de juiste organisaties matcht. Een week later, op 28 maart, begint het voor de startups pas echt. Dan start het traject waarin Mobility Lab hen helpt met een eerste lening, communicatie, marketing, PR en begeleiding op maat bij de doorontwikkeling van het bedrijf.

Deel de oproep!

Ga mee met Mobility Lab op zoek naar geschikte startups en deel de oproep via LinkedIn of Twitter!