Publicatiedatum: 30-01-2019
Na twee succesvolle edities zijn we vol aan de slag met Mobility Lab 2019. Mobility Lab is een programma van 9 maanden waarin startups met hun product of dienst werken aan een mobilititeitsprobleem, de challenge van een bedrijf of overheid. Zo kunnen startups hun innovatie testen in de praktijk en verkrijgen de bedrijven en/of overheden – die we launching customers noemen – nieuwe inzichten en oplossingen voor hun uitdaging. Intussen hebben al 40 launching customers interesse getoond in deelname aan Mobility Lab 2019, sommigen met een concrete mobiliteitschallenge.
Foto met de tekst Klaar om te testen.png

Ook de aanmelding van startups loopt volop. Mobility Lab zoekt naar startups/bedrijven die iets kunnen betekenen op het gebied van onder andere smart mobility, duurzaamheid (CO2- en fijnstofreductie), infra (duurzaam gebruik van materialen) of logistiek (binnenvaart en op de weg) én die klaar zijn om te testen in de praktijk. Mobility Lab helpt hen met o.a. een vroege fase financiering van 25.000 euro en communicatie, marketing en PR. Nog tot en met 28 februari kunnen startups zich aanmelden op www.mobilitylab.nl.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Mobility Lab? Volg dan de LinkedIn- en Twitterpagina!