Publicatiedatum: 10-09-2018
Hoe gaan we de komende decennia van A naar B? Ontwikkelingen in de mobiliteit zijn complex en dynamisch. Het is bijna onmogelijk om de toekomst nauwkeurig te voorspellen. Wat we vandaag weten, is morgen achterhaald. Leren door te doen staat dus centraal. We moeten samenwerken in een levend laboratorium. De vraag is: Hoe kunnen we verandering bewerkstelligen? Op deze dag proberen o.a. Anne-Marie Spierings, Paul Depla, Stephanie Leonard en nog vele andere inspirerende sprekers de deelnemers dichter bij dat antwoord te brengen.
Sfeerfoto Europese Unie en BrabantStad.jpg

Op 10 oktober organiseert BrabantStad het gratis Seminar Sustainable Urban Mobility in the Smart City in Brussel. Aanmelden is noodzakelijk. Het volledige programma (uitnodiging) en de registratielink vindt u hier. Voertaal van de bijeenkomst is Engels.

De partners van BrabantStad werken in Zuid-Nederland onder de vlag van SmartwayZ.NL samen aan nieuwe vormen van mobiliteit. SmartwayZ.NL is een innovatief mobiliteitsprogramma waarin de provincies Noord-Brabant en Limburg, het Rijk, diverse gemeentes, bedrijven en kennisinstellingen werken aan het vlotste, veiligste, slimste en meest robuuste mobiliteitsnetwerk van Nederland. Voor de reis van vandaag en de wereld van morgen. SmartwayZ.NL vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het nationale en regionale beleid op het gebied van innovaties, infrastructuur en verkeer.

Datum 10 oktober 10:00 uur t/m 14:00 uur

Aanmelden

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws over SmartwayZ.NL? Volg ons dan op onze sociale media kanalen.

Volg SmartwayZ.NL op LinkedIn! Volg SmartwayZ.NL op Twitter! Volg SmartwayZ.NL op YouTube!