Publicatiedatum: 26-06-2018
Zo’n 100 deelnemers van overheden, kennisinstellingen, belangenorganisaties en het bedrijfsleven kwamen op 21 juni naar het Philips Stadion voor alweer de derde SmartwayZ.NL Expeditiedag. Een dag om terug én vooruit te kijken, te netwerken en geïnspireerd re raken.
Twee mannen en twee vrouwen kijken naar scherm met presentatie op een scherm

Van de Expeditiedag is een uitgebreid verslag gemaakt in vorm van een magazine. Daarin lees je onder meer het verhaal van Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV. Uit zijn woorden blijkt hoe ver je kunt komen als je vanuit een gedurfde visie werkt en wat daarvoor nodig is. In het magazine zijn ook een animatie over de resultaten van het afgelopen jaar en een korte sfeerimpressie opgenomen. Je kunt die ook hieronder bekijken.

 

 

 

 

 

 

Animatie

 

Sfeerimpressie