Publicatiedatum: 15-06-2018
Na bijna een jaar intensief in co-creatie gewerkt te hebben aan de eerste circulaire snelweg, was 14 juni de afsluitende sessie van de Circulaire Infra Community. In Oirschot presenteerden drie teams hun bevindingen ten aanzien van een drietal bouwstenen voor een circulaire snelweg.
Foto van groep mensen die luisten naar presentatie


• Meekoppelkansen

• Lef om samen te werken

• Visie op circulaire weg


Een panel van InnovA58 reageerde op de presentaties en bekijkt nu welke input meegenomen kan worden in de realisatiefase van InnovA58 die na de zomer start.  "Het zijn misschien wel te veel ideeën” zei Peter van Zwam, projectmanager InnovA58, na afloop van de oogstbijeenkomst van de Circulaire Infra Community.


Lees het volledige verslag op de website van de Bouwcampus.