Publicatiedatum: 08-02-2018
Sinds januari 2018 is autodeelservice Amber beschikbaar op Flight Forum bij Eindhoven Airport. Via een app kunnen gebruikers van de deelauto’s gebruikmaken, op ieder moment van de dag.
Foto van deelauto Amber.jpg

Steven Nelemans is CEO van Amber. Hij koos niet zomaar voor regio Eindhoven: “Je merkt dat hier in deze regio, omdat er zoveel aan innovatie wordt gedaan, mensen heel erg openstaan voor nieuwe dingen. Ze zetten veel eerder hun eigen auto even aan de kant, onder het mom van: ik probeer het gewoon eens.” 

Amber is deelnemer van het jaarlijks terugkerend project Mobility Lab, een initiatief van De Verkeersonderneming en SmartwayZ.NL. Het project geeft startups de kans hun prototype te testen in de praktijk. Dat gebeurt onder meer door samen op zoek te gaan naar een eerste klant, een (test)locatie te zoeken, of PR- en communicatieondersteuning.Filmpje: