Publicatiedatum: 20-02-2018
Hèt project in de Bereikbaarheidsagenda waarin het voorop zetten van slimme mobiliteitsoplossingen tot uiting komt is Brainport Smart Mobility (Landingsplaats). Het Portefeuillehoudersoverleg Mobiliteit en Innovatie is op 19 februari 2018 akkoord gegaan met de start van Brainport Smart Mobility. Hierin worden vraag en aanbod op het gebied van slimme mobiliteit bij elkaar gebracht.
Sfeerfoto van Eindhoven tijdens het evenement Glow

Gemeenten kunnen er terecht voor slimme oplossingen voor de opgaven en projecten waar zij voor staan. Brainport Smart Mobility brengt de kennis en ervaring die binnen de Bereikbaarheidsagenda, binnen het programma SmartwayZ.NL en daarbuiten wordt opgedaan bij elkaar om te zoeken naar de beste oplossingen voor de projecten in de gemeenten.

Tineke Posno, lid van het team Brainport Smart Mobility: “Het is belangrijk dat in alle 21 gemeenten innovatieve mobiliteit oplossingen vorm krijgen. Daarom kijk je wat er allemaal al is, waar je van elkaar kunt leren en welke nieuwe ontwikkelingen we met elkaar vorm gaan geven.”

Neem voor meer informatie over Brainport Smart Mobility contact op met de projectleider van Bereikbaarheidsakkoord Zuidoost-Brabant Ron Nohlmans: r.nohlmans@eindhoven.nl.