Publicatiedatum: 08-10-2018
Op 10 oktober vindt de tiende Dag van de Duurzaamheid plaats. Deze dag is in het leven geroepen om op te roepen Nederland te verduurzamen. Ook beloningsprogramma Slimme Reis! grijpt deze gelegenheid aan om extra aandacht te vestigen op milieuvriendelijkere schone alternatieven voor de auto op de A2 tussen Weert en Eindhoven.
Foto van fietser op fietspad in Eindhoven.jpg

De auto is een van de meest vervuilende vervoersmiddelen wat betreft woon- en werkverkeer. Toch rijden veel forenzen dagelijks met de auto naar hun werk toe. Slimme Reis! roept automobilisten rond de Dag van de Duurzaamheid dan ook extra op om hun auto te laten staan. Deelnemers kunnen zo niet alleen hun CO2-uitstoot verminderen, maar met het programma óók nog eens voor € 120,- aan cadeaus kunnen sparen!

Middels het beloningsprogramma worden forenzen opgeroepen de A2 tussen Eindhoven en Weert te mijden. Door over te stappen op de fiets of het OV, via een P+R te reizen of eens thuis te werken, sparen zij credits die kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden. Doel van de campagne is om de doorstroming op en rond het gebied te verbeteren.

Extraatje voor duurzame deelnemers

Speciaal voor de Dag van de Duurzaamheid krijgen deelnemers die zich in de week van 8 tot en met 14 oktober aanmelden de eerste € 5,- direct cadeau wanneer zij zich aanmelden voor het programma met de actiecode ‘duurzaam’. Hoe vaker je de route mijdt, hoe meer credits je spaart. Elke keer telt: of je nou een dag thuiswerkt of een ander vervoersmiddel kiest.

Meedoen?

Meedoen aan het programma is heel simpel. Download de gratis iPhone-app of Android-app  TimesUpp en registreer je bij Slimmereis.nl door te klikken op ‘Ik doe mee’. In een paar minuten kun je je deelname vastleggen en beginnen met sparen. Reizigers die regelmatig op en rond de A2 tussen Eindhoven en Weert rijden kunnen meedoen.

Meer informatie vind je op: www.slimmereis.nl